Softcooker
- [25.11. 2024]Smazat/ Upravit/ Topovat
Softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60-95°C. Potraviny zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny. Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady. Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť. Vysoká přesnost regulace teploty na 0,03 °C. Může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm. Nejlepší výkony až do 50 litrů. Pracovní teplota 20 - 95 °C.
Provedení vnější: Nerez
Příkon (W): 2000
Teplota (°C): 20-90
Rozměr celkem (mm): 130x260x340
Napětí (V): 230
Provedení vnější: Nerez
Příkon (W): 2000
Teplota (°C): 20-90
Rozměr celkem (mm): 130x260x340
Napětí (V): 230
|
|
Kontaktovat inzerenta emailem
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *
Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.
Vaše telefonní číslo *