Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Elektro > Televize > Inzerát č. 190588277

Samsung QE77S90C

- [4.9. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Samsung QE77S90C - 1
Samsung QE77S90C - 2
Samsung OLED TV sleva cca 20.000.-
Nová odpočet dph!Původní cena 65.000,-
Infinity One Design s úžasně tenkým profilem jej parádně usadí do každého prostoru, přičemž výkonný 4K procesor s využitím umělé inteligence a technologií Quantum HDR OLED+ se postarají o čistý obraz s dosud nezažitým jasem a kontrastem. TV nejen, že přinese fascinující zážitky ze sledování filmů, seriálů či třeba fotbalových přenosů, ale rovněž se v jejím doprovodu budete moci naplno ponořit do herních světů. Vysoké 4K rozlišení a obnovovací frekvence 144 Hz zobrazí i tu nejrychlejší akci ve skvělé ostrosti a plynulosti, přičemž obraz bude doplněn o neméně kvalitní zvuk díky inovovaným reproduktorům s vrchním vyzařováním a funkcí OTS Lite, jež umožní zvuku pohybovat se společně s objekty ve scéně.

Neural Quantum Processor 4K

Výkonný Neural Quantum Processor 4K dokonale přepočítá jakýkoliv obrazový materiál až do 4K rozlišení. Každá scéna tak prochází vylepšením, díky kterému je obraz perfektně ostrý a čistý.

V jednoduchosti je krása

Funkčnost, elegance a styl – to je to, co kombinuje televizor Samsung OLED. Díky jedinečnému LaserSlim designu s minimalistickými rámečky a tenkým profilem představuje v interiéru decentně působící doplněk, který navíc překvapí svým výkonem a odolností.

Hrajte na své TV i bez konzole

Vlastníte chytrou televizi Samsung a zároveň jste vášnivými hráči? Nyní si můžete zahrát své oblíbené tituly, aniž byste k tomu potřebovali konzoli Xbox. Získejte přístup k světově známým titulům díky Xbox Game Pass, pohodlně se usaďte a pak už si jen vychutnejte všechny zážitky, které si pro vás vaši herní favoriti připraví.
Maximálně plynulý gaming ve 4K 144 Hz

Staňte na stupních vítězů s inovativní funkcí Motion Xcelerator Turbo Pro, poskytující špičkový výkon a nízkou odezvu pro gaming na velkých televizních obrazovkách. Rozlišení 4K a obnovovací frekvence vás naprosto okouzlí dokonale plynulým obrazem, který předvede i ty nejrychlejší scény v dokonalých detailech a o nežádoucí škubání či zpomalování obrazu se zase postará certifikované technologie AMD FreeSync Premium Pro.

Vyvážený jas a hlubší kontrast

Silný jas a hlubší rozsah kontrastu obstará moderní procesor Neural Quantum Processor 4K, který v reálném čase analyzuje každou scénu a citlivě zesílí čistotu i barevnost výsledného obrazu. S pomocí samosvítících pixelů vám tak Quantum HDR OLED umožní užít si i ty nejmenší detaily a skutečně dokonalou černou, s níž temné filmové scény získají zcela nový rozměr.

Autentické zobrazení i těch nejjemnějších přechodů

Pohodlně se usaďte a nechte se okouzlit krásným obrazem s maximální věrností barev. Tu dokazuje fakt, že se jedná o vůbec první TV na světě, která obdržela certifikaci společnosti PANTONE – uznávané autority na půdě tvorby a zobrazování obsahu. Veškeré barevné odstíny tak získají zcela nový rozměr, maximálně jej přibližující realitě.

Trojrozměrný obraz poháně

Jméno:

Jiri

Telefon:

773... zobraz číslo

Lokalita:Mapa713 00 Ostrava

Vidělo:

152 lidí

Cena:

45 800 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Samsung OLED 4K Smart tv QE77S90C černá, 77" OLED, 144Hz Samsung OLED 4K Smart tv QE77S90C černá, 77" OLED, 144Hz - [2.9. 2024]
Nová televize OLED Samsung QE77S90C černá, s 4K rozlišením, novou OLED+QLED technologií, navíc se 100/120Hz/144Hz displejem. Původní cena 99´990,-Kč. Záruka do 2. září 2026. Samsung OLED TV Elegance tenkých proporcí, certifikace PANTONE, brilan ...


53 000 Kč
Frýdek - Místek
738 01
60 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Televize
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Elektro celkem: 73053, za 24 hodin: 2559

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko