Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Elektro > Ostatní audio video > Inzerát č. 184417636

Divoom Pixoo

- [19.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Divoom Pixoo - 1
Divoom Pixoo - 2
Divoom Pixoo - 3
Divoom Pixoo - 4
Divoom Pixoo - 5
Divoom Pixoo - 6
Divoom Pixoo - 7
Divoom Pixoo – Digitální fotorámeček Pixel Art s 16x16 LED displejem Ovládání APP – Skvělý animační rámeček na stěnu/stůl pro hernu a noční stolek – černá

Seznamte se s Pixoo – Divoom Pixoo Pixel Art Digital Frame je zábavná a užitečná technologie. Pixoo můžete použít jako chytré nástěnné hodiny, které umí zobrazit počasí a teplotu, použít je jako lampu nebo hudební vizualizér, ale zdaleka nejzábavnější je použití displeje Pixel Art, který si můžete sami navrhnout pomocí Divoom aplikaci nebo si ji stáhněte od skutečných umělců Pixel, kteří vytvořili úžasné, zábavné a krásné animace.
Snadné nastavení – Hardware funguje dobře hned po vybalení a lze jej snadno uvést do provozu. Existuje také mnoho způsobů, jak zobrazit tento elegantní černý matný čtvercový rám. Dodává se se stojanem, který můžete připevnit na zadní stranu, což je velmi praktické, má také závěs pro zavěšení na zeď.
Crowd Sourced Creative Images – Existuje tolik úžasných animací! Pokud jste velkým fanouškem videoher, můžete Pixoo použít k přidání další dekorace na horní část vašeho počítače. V aplikaci je k dispozici mnoho obrazů pixelů umělců. Pro nehráče je tu také spousta možností, od uklidňujících západů slunce po relaxační padající třešňové květy.
Vytvořte si vlastní pixelované animace - PIXOO je vynikající způsob, jak uplatnit kreativitu. Na záložce Discovery máte možnost navrhnout si vlastní obrázek, animaci a rolovací textovou zprávu – to vše nabízí širokou škálu možností. Pro lidi, kteří jsou hudebně kreativní, je tu dokonce DJ mixážní pult!
Skvělý nápad na dárek – Je to skvělá maličkost, kterou můžete mít na svém stole, a množství animací a dalšího umění, které můžete použít, je neomezené. a to by byl skvělý vánoční, halloweenský/narozeninový dárek pro někoho, kdo má rád staré počítače nebo retro hry.

PC:64.99$

Jméno:

North

Telefon:

734... zobraz číslo

Lokalita:Mapa460 01 Liberec

Vidělo:

26 lidí

Cena:

550 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Ostatní audio video
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Elektro celkem: 76751, za 24 hodin: 2592

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko